Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Ultima oră: Încă o persoană implicată în accidentul cu mașina Guvernului a murit

© Photo : Facebook / Direcţia de Poliţie a mun.ChişinăuAccident violent în sectorul Buiucani: Sunt victime
Accident violent în sectorul Buiucani: Sunt victime - Sputnik Moldova, 1920, 13.11.2021
Abonare
Încă un bărbat care se afla în mașina Guvernului, implicată în tragicul accident din Buiucani, a decedat.
CHIȘINĂU, 13 nov - Sputnik. Doliu la Guvern - a decedat cel de-al treilea șofer dintre cei patru aflați în mașina Guvernului, care a fost implicată în accident în data de 3 noiembrie, în sectorul Buiucani al Capitalei.
Bărbatul în vârstă de 47 de ani a murit în această dimineață la spital, în urma unui stop cardiac. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către purtătoarea de cuvânt al premierului Anastasia Taburceanu.
Amintim că pe 3 noiembrie, o mașină de marca Skoda, care aparține Guvernului, a fost implicată într-un teribil accident. Impactul a avut loc dimineața, în jurul orei 6:30, în intersecția străzilor Nicolae Costin și Onisifor Ghibu din Capitală. În automobil se aflau patru bărbați, toți erau angajați în calitate de șoferi la Guvern.
Poliția a precizat atunci că automobilul, condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani, a intrat cu viteză într-un stâlp de electricitate. În urma impactului, șoferul a murit în drum spre spital, iar un pasager de 55 de ani a decedat în Secția Reanimare. Alți doi pasageri pasageri au suferit diverse răni și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.
Anterior, premierul Natalia Gavrilița a spus că Guvernul va ajuta financiar familiile care au avut de suferit în urma tragediei.
Accident înfiorător la ieșirea din Strășeni - Sputnik Moldova, 1920, 07.11.2021
Accidente
Accident înfiorător la ieșirea din Strășeni: Un copil a murit în urma impactului - Video
Fluxul de știri
0