Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident înfiorător la ieșirea din Strășeni: Un copil a murit în urma impactului - Video

© Photo : IP StraseniAccident înfiorător la ieșirea din Strășeni
Accident înfiorător la ieșirea din Strășeni - Sputnik Moldova, 1920, 07.11.2021
Abonare
Accident înfiorător la Strășeni. Oamenii legii au oferit detalii pe marginea acestui caz.
CHIȘINĂU, 7 nov - Sputnik. Un accident înfiorător a avut loc în această seară la ieșirea din orașul Strășeni. Un băiat de 12 ani a murit în urma impactului violent.
Potrivit ofițerului de presă al IP Strășeni Mariana Didenco, în accident au fost implicate două mașini, un automobil de marca ,,Kia Sportage" în care se afla șoferul și patru pasageri, și un automobil de marca ,,Opel" condus de o femeie, crea avea pasager un minor.
Autoturismele s-au ciocnit frontal.
© Photo : IP StraseniAccident înfiorător la ieșirea din Strășeni
Accident înfiorător la ieșirea din Strășeni - Sputnik Moldova, 1920, 07.11.2021
Accident înfiorător la ieșirea din Strășeni
Din nefericire, în urma impactului băiețelul a decedat la fața locului. Celelalte persoane implicate în accident au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
Din imaginile expediate la adresa redacției Sputnik Moldova se poate vedea că mașinile au fost grav avariate. O echipă de pompieri și salvatori lucrează la fața locului pentru a scoate victimele dintre fiarele automobilelor.
Fluxul de știri
0