Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un fost deputat din Parlament a plecat în lumea celor drepți

© Inquam Photos / Mircea ManoleLumânare
Lumânare - Sputnik Moldova, 1920, 13.11.2021
Abonare
Un fost deputat din Parlamentul Republicii Moldova s-a stins din viață.
CHIȘINĂU, 13 nov - Sputnik. Fostul președinte al raionul Hâncești, fostul deputat al Parlamentului Republicii Moldova și actualul consilier municipal al orașului Hâncești, Lidia Lupu, a decedat. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Hâncești. Colegii din Primărie au venit cu un mesaj de condoleanțe pentru rudele îndurerate.
„Cu nemăsurată tristețe, Primăria municipiului Hîncești exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu trecerea în eternitate a doamnei Lidia Lupu. (...) Zbor lin spre lumea celor înțelepți, memorie veșnică!”, se menționează în postare.
Lidia Lupu s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani. Ea a fost politician și economist de profesie. În anul 2014, Lidia Lupu a devenit deputat în parlamentul Republicii Moldova, fiind în fracțiunea PSRM. În 2015, ea a părăsit fracțiunea PSRM, iar jumătate de an mai târziu a aderat la fracțiunea parlamentară PDM.
Lidia Lupu a fost prefect al județului Lăpușna, iar apoi președinte al raionului Hîncești. Este de menționat faptul că în 2003, când era prefect al județului Lăpușna, ea a fost decorată cu distincția „Meritul Civic” de către președintele de atunci, Vladimir Voronin.
Accident violent în sectorul Buiucani: Sunt victime - Sputnik Moldova, 1920, 13.11.2021
Accidente
Ultima oră: Încă o persoană implicată în accidentul cu mașina Guvernului a murit
Fluxul de știri
0