Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Radarele rusești au detectat aeronave de recunoaștere ale NATO deasupra Mării Negre

© Sputnik / Министерство обороны РФ / Accesați arhiva multimediaСамолет Boeing P-8 Poseidon ВМС США над Черным морем
Самолет Boeing P-8 Poseidon ВМС США над Черным морем - Sputnik Moldova, 1920, 12.11.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Ministerul rus al Apărării: timp de 24 de ore au fost înregistrate șase zboruri ale aeronavelor de recunoaștere ale NATO deasupra Mării Negre.
Radarele rusești au detectat în 24 de ore șase zboruri ale avioanelor de recunoaștere ale țărilor NATO în spațiul aerian al Mării Negre, a declarat vineri Ministerul rus al Apărării reporterilor.
Instituția a remarcat că continuă să monitorizeze activitatea militară agresivă din partea Statelor Unite în regiunea Mării Negre.
„Intensitatea zborurilor aeriene de recunoaștere a țărilor NATO în apropierea granițelor Federației Ruse din Marea Neagră continuă să crească. În ultima zi, șase zboruri de avioane de recunoaștere ale țărilor NATO în spațiul aerian de deasupra Mării Negre au fost detectate de sistemele radar ale forțelor de rachete antiaeriene ale Forțelor Aerospațiale Ruse din Marea Neagră”, a anunțat Ministerul.
Potrivit agenției, în părțile centrale și de nord-vest ale Mării Negre, zboruri de recunoaștere a trei avioane de patrulare P-8A Poseidon ale Marinei SUA de la o bază aeriană de pe insula Sicilia (Italia), precum și un C-160G.
A fost identificată aeronava de recunoaștere „Gabriel” a Forțelor Aerospațiale Franceze, care a decolat de la baza aeriană aflată pe teritoriul României. În plus, au fost, de asemenea, un avion de recunoaștere RC-135 al Forțelor Aeriene ale SUA, care și-a luat zborul dintr-o bază aeriană de pe insula Creta și un avion de recunoaștere U-2S tot al Forțelor Aeriene SUA, care a zburat dintr-o bază aeriană de pe insula Cipru.
Boeing E-8 JSTARS - Sputnik Moldova, 1920, 10.11.2021
Rusia
Un avion spion american s-a apropiat de granițele rusești
Fluxul de știri
0