Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dublul omor din Hiliuți: Încă doi suspecți au fost reținuți - VIDEO

© Sputnik / Mihai CarausAntrenamente in forța BDS “SCORPION”
Antrenamente in forța BDS “SCORPION” - Sputnik Moldova, 1920, 12.11.2021
Abonare
Încă două persoane au fost reținute în dosarul dublului omor din Hiliuți, care a avut loc săptămâna trecută.
CHIȘINĂU, 12 nov - Sputnik. Poliția anunță că a reținut alți doi suspecți de comiterea dublului omor din Hiliuți, raionul Fălești. Potrivit oamenilor legii, este vorba despre un tânăr de 18 ani și altul de 20 de ani, ambii din orașul Sângerei.
Precizările Poliției vin în contextul în care la începutul lunii noiembrie, într-o fâșie forestieră din satul Hiliuți au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi tineri, care ar fi fost omorâți pentru că au trișat în cărți. Săptămâna trecută, oamenii legii au anunțat că au reținut patru suspecți și că sunt în căutarea și altor participați în comiterea infracțiunii. Astfel, în urma măsurilor de investigații au fost identificate și alte două persoane implicate în dublul omor.
Amintim că pe 4 noiembrie în jurul orei 13:50, în fășia forestieră din sectorul de vile de lângă satul Hiliuți, raionul Fălești, au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi tineri. Potrivit oamenilor legii, cei doi bărbați erau locuitori ai orașului Bălți și aveau vârsta de 25 și 26 de ani.
În cadrul briefingului organizat de IGP săptămâna trecută, șefului-adjunct al Inspectoratului Național de Investigații, Igor Zglavuță, a menționat că cei doi tineri au fost omorâți din motiv de răzbunare pentru că aceștia ar fi trișat în timp ce jucau cărți cu un grup de criminali. Cei doi au reușit să câștige o sumă de trei mii de euro, iar suspecții nu le-ar fi putut ierta faptul că au trișat. Astfel, tinerii au fost ademeniți sub pretextul că suspecții ar fi vrut să-și ia revanșa și să mai joace o partidă de cărți.
Astfel, tinerii au mers la locul indicat, iar acolo au fost imobilizați, încărcați în mașină și duși în pădurea din Hiliuți. Acolo, cei doi tineri au fost bătuți în cap cu o rangă de metal până la moarte, iar mașina a fost incendiată.
Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova, 1920, 05.11.2021
Societate
Uciși pentru că au trișat în cărți: Detalii despre tinerii omorâți și aruncați în pădure
Potrivit Poliției, suspecții de comiterea dublului omor din Hiliuți riscă detenție pe viață. Totodată, s-a stabilit că toți patru suspecți reținuți au antecedente penale, iar la momentul încătușării a fost necesară intervenția mascaților de la Fulger, pe motiv că doi dintre ei erau înarmați. Doi dintre suspecți au fost reținuți în timp ce se aflau acasă, iar doi au fost luați din stradă.
Fluxul de știri
0