Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lupta împotriva tarifelor mari la gaz: Popșoi a primit un cadou neobișnuit în Parlament

© Sputnik / Mihai CarausMihai Popșoi
Mihai Popșoi - Sputnik Moldova, 1920, 11.11.2021
Abonare
Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, a primit un ”dar” neobișnuit la începutul ședinței de astăzi a Legislativului.
CHIȘINĂU, 11 nov – Sputnik. Incident neobișnuit la ședința de astăzi a Parlamentului. Mihai Popșoi a primit un ”cadou” din partea unui deputat al Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.
Mai exact, deputatul BECS, Diana Caraman, i-a oferit vicepreședintelui Parlamentului o copie exactă a afișului cu care acesta, fiind în opoziție, a protestat împotriva majorării tarifelor în 2018. Este vorba despre afișul cu inscripția: ”Țara trece la tizic, nu vă e rușine-un pic?”.
În acest mod, deputatul Diana Caraman i-a amintit lui Mihai Popșoi de mesajul său cu care acesta a protestat în 2018 împotriva tarifului înalt stabilit de ANRE, în contextul majorării de 2,4 ori a tarifelor la gazele naturale.
”Domnule Popşoi, în lupta cu creşterea preţurilor la gaze naturale, dumneavoastră aţi pierdut posterul. Eu l-am găsit şi cu mare drag vreau să vi-l întorc ca să continuaţi lupta, căci astăzi este şi mai actual decât ieri", a afirmat Caraman.
La ședința de astăzi a Parlamentului participă 88 de deputați.
Ala Nemerenco - Sputnik Moldova, 1920, 11.11.2021
Politică
Ultima oră: Moțiune simplă în Parlament împotriva ministrului Sănătății
Fluxul de știri
0