Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ședința săptămânală a Parlamentului: Ce proiecte de legi vor fi supuse astăzi votului

© Sputnik / Mihai CarausПарламент Республики Молдова
Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920, 11.11.2021
Abonare
Deputații se întrunesc astăzi din nou în ședință. Pe ordinea de zi sunt mai mult proiecte de legi importante care urmează să fie supuse votului în plen.
CHIȘINĂU, 11 nov - Sputnik. În cadrul ședinței de miercuri a Biroului Parlamentului s-a decis desfășurarea unei noi ședințe a Parlamentului. Astfel, deputații se vor întruni astăzi, la ora 11:00. Pe ordinea de zi sunt mai mult proiecte de legi. Totodată, în cadrul ședinței de astăzi, parlamentarii urmează să audieze raportul cu privire la activitatea Consiliului Audiovizualului al Republicii Moldova pentru anul 2020.
La fel, deputații urmează să supună dezbaterilor și să voteze în prima lectură proiectele cu privire la publicitate și modificările propuse la Legea privind organizarea și desfășurarea jocurilor de noroc.
Totodată, în lectură finală, va fi examinat proiectul care prevede instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență și inițiativa legislativă privind mecanismul de examinare a investițiilor de importanță pentru securitatea statului.
La fel, în a doua lectură va fi supus dezbaterilor și Proiectul de lege pentru ratificarea Acordului de parteneriat strategic, comerț și cooperare dintre Republica Moldova și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.
Отопление  - Sputnik Moldova, 1920, 10.11.2021
Societate
Cine și cum va putea beneficia de compensații pentru căldură: Precizările autorităților
Fluxul de știri
0