Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu își începe astăzi vizita de lucru la Paris

© AP Photo / Roveliu BugaMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 11.11.2021
Abonare
Președintele Maia Sandu își începe astăzi vizita de două zile, 11-12 noiembrie, la Paris, unde va participa la Forumul Păcii.
CHIȘINĂU, 11 nov - Sputnik. Astfel, astăzi, 11 noiembrie, Maia Sandu va participa la ceremonia oficială de deschidere a Forumului Păcii, în prezența președintelui Franței, Emmanuel Macron, dar și a altor șefi de state și guverne.
Pe 12 noiembrie, șeful statului nostru va avea o întrevedere bilaterală cu președintele Franței, Emmanuel Macron. Ulterior, Sandu va participa la sesiunea tematică din cadrul Forumului Păcii cu genericul “In charge: Empowering women in public decision making processes”.
Președintele Republicii Moldova va avea, de asemenea, mai multe întâlniri bilaterale, inclusiv președintele Estoniei, Alar Karis, și cu președintele Islandei, Guðni Th. Johannesson.
Tot pe 12 noiembrie, Maia Sandu va susține un discurs cu ocazia celebrării aniversării a 75-a a Organizației Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO).
Майя Санду на выборах президента Молдовы. Второй тур - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2021
Societate
Maia Sandu: După drumeție, la împădurire
Fluxul de știri
0