Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lacrimi în Parlament: Cine a plâns în fața deputaților - VIDEO

imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 11.11.2021
Abonare
Audierea în Parlament a unui raport s-a lăsat cu lacrimi. Iată cine a plâns în fața deputaților.
CHIȘINĂU, 11 nov - Sputnik. Audierea raportului cu privire la activitatea Consiliului Audiovizualului al Republicii Moldova în anul 2020 a emoționat-o pe una dintre membrele Consiliului Audiovizualului, în timp ce se discuta despre Compania "Teleradio Moldova".
Cea care a ținut un discurs în lacrimi este Larisa Manole, membrul CA, care a reacționat așa după ce a fost acuzată de neprofesionalism de deputații PAS.
"Să mă învinuiți pe mine personal de obedienţă politică este un sacrilegiu, domnilor deputați, când mulți dintre dumneavoastră umblați la școală, iar alții activați în structurile de stat bine merci, eu împreună cu mai mulți colegi de la Teleradio luptam pe baricade pentru libertatea de exprimare, pentru pluralism de opinie audiovizual și pentru informarea corectă a cetățenilor. Să spuneți că acum eu nu sunt profesionistă și că am ajuns acolo grație unui partid, îmi pare rău", a spus Larisa Manole.
Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a intervenit și a rugat să se termine cu discursurile lacrimogene.
"Eu vă rog să terminăm cu discursurile lacrimogene și hai să trecem la subiect", a declarat Grosu.
Amintim că astăzi deputații s-au întâlnit în ședință și au mai multe subiecte pe ordinea de zi, printre care raportul cu privire la activitatea Consiliului Audiovizualului al Republicii Moldova în anul 2020. La ședința participă 88 de deputați.
Mihai Popșoi - Sputnik Moldova, 1920, 11.11.2021
Politică
Lupta împotriva tarifelor mari la gaz: Popșoi a primit un cadou neobișnuit în Parlament
Fluxul de știri
0