Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Alertă cu bombă la două Judecătorii din Capitală

© Sputnik / Mihai CarausAlertă cu bombă la Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Buiucani
Alertă cu bombă la Judecătoria Chișinău cu sediul în sectorul Buiucani - Sputnik Moldova, 1920, 10.11.2021
Abonare
O nouă alertă cu bombă la Judecătoria Buiucani a fost anunțată de Poliția Capitalei.
CHIȘINĂU, 10 nov - Sputnik. O nouă alertă cu bombă a fost anunțată cu puțin timp în urmă la Judecătoria Buiucani. Totodată, o alertă a fost semnalată și la Judecătoria Centru.
„Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, apelul fiind făcut de un bărbat care a comunicat că în incinta Judecătoriilor Chișinău sediul Buiucani și Centru, amplasate pe bulevardul Ștefan cel Mare, se află un obiect explozibil”, precizează Poliția Capitalei.
Toți angajații și cetățenii care se aflau în sediul Judecătoriilor au fost evacuați, iar zona a fost încercuită.
„La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate - Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP municipiul Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU fiind solicitată și intervenția specialiștilor de la Bombteh”, anunță Poliția Capitalei.
La moment toate serviciile specializate activează la fața locului. Ofițerii de investigație au dispus un șir de măsuri speciale în identificarea persoanei care a efectuat apelul.
Trebuie precizat, fiecare alertă falsă cu bombă prejudiciază statul cu cel puțin 15 mii de lei. În funcție de complexitatea acțiunilor de verificare, suma ar putea crește la mai multe zeci de mii de lei. de la începutul anului, toate alertele cu bombă au fost false.
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova, 1920, 28.07.2021
Societate
O glumă se poate transforma în dosar penal: Câte alerte cu bombă au fost înregistrate
Fluxul de știri
0