Oameni in etate - Sputnik Moldova, 1920
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Operatorul de telefonie mobilă Moldcell își cere scuze: Mesajul companiei pentru abonați

CC0 / Pixabay/Pexels / Smartphone
Smartphone  - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Operatorul de telefonie mobilă Moldcell a venit cu scuze după ce în această dimineață a căzut rețeaua. Mesajul pentru abonați săi.
CHIȘINĂU, 9 nov - Sputnik. Operatorul de telefonie mobilă Moldcell a venit cu scuze de la abonații care astăzi au fost afectați de indisponibilitatea serviciilor.
Operatorul de telefonie mobilă Moldcell a scris pe pagina sa de Facebook că deficiențele au avut loc, ca urmare a unor lucrări tehnice, finalizate în cursul nopții, dar care s-au soldat cu o situație imprevizibilă.
"Vă anunțăm că rețeaua Moldcell se restabilește. La moment, serviciul Voce este restabilit în totalitate, serviciul Internet se restabilește treptat. Realizăm cât sunt de indispensabile serviciile ce le oferim și cât de important este să menținem o performanță înaltă a rețelei, cu toate riscurile ce le implică. La fel, înțelegem responsabilitatea imensă pentru că știm, comunicarea fără întreruperi și menținerea legăturii cu cei dragi este absolut vitală", a scris operatorul de telefonie mobilă Moldcell pe pagina de Facebook.

Explicația operatorului de telefonie mobilă Moldcell, după întreruperile de astăzi

Operatorul de telefonie mobilă Moldcell a venit cu o reacție privind întreruperile din această dimineață.
"La moment depunem toate eforturile pentru înlăturarea deficiențelor în cel mai scurt timp și reluarea prestării serviciilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și Vă mulțumim pentru înțelegere", a scris operatorul de telefonie mobilă Moldcell pe pagina de Facebook.
telefon mobil - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2021
Societate
A căzut rețeaua de telefonie mobilă Moldcell

A căzut rețeaua de telefonie mobilă Moldcell

Rețeaua de telefonie mobilă Moldcell a căzut în această dimineață atât pe teritoriul municipiului Chișinău, cât și în alte localități din țară.
Abonații operatorului de telefonie mobilă s-au confruntat cu dificultatea de a efectua apeluri.
Deocamdată, operatorul de telefonie mobilă Moldcell nu a venit cu unele explicații.
telefon mobil - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2021
Societate
A căzut rețeaua de telefonie mobilă Moldcell

Rețeaua de telefonie mobilă Moldcell a căzut - 6 august

Ultima dată când a căzut rețeaua telefoniei mobile Moldcell a fost pe data de 6 august, din cauza condițiile meteo nefavorabile.
Prestatorii de servicii de telefonie au venit ulterior cu explicații privind întreruperile.
Operatorul de telefonie mobilă Moldcell a scris pe pagina sa de Facebook că dificultățile de comunicare au fost cauzate de condițiile meteo nefavorabile care au provocat deficiențe tehnice de rețea.
Din cauza furtunii cu descărcări electrice, locuitorii Capitalei, cel puțin din unele cartiere și sectoare, au rămas fără telefonie mobilă.
La doi dintre cei mai importanți operatori de telefonie mobilă - Moldcell și Moldtelecom - lipsea semnalul și era imposibil de apelat din sectoarele Buiucani, Ciocana, Centru și posibil și altele.
Fluxul de știri
0