Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A căzut rețeaua de telefonie mobilă Moldcell

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediatelefon mobil
telefon mobil - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2021
Abonare
Rețeaua unui operator de telefonie mobilă din țară a căzut în această dimineață, iar abonații s-au plâns de imposibilitatea de a efectua apeluri.
CHIȘINĂU, 9 nov - Sputnik. (UPDATE) Operatorul de telefonie mobilă Moldcell a venit cu o reacție privind întreruperile din această dimineață.
"Ca urmare a lucrărilor de modernizare a rețelei din noaptea 8-9 noiembrie, este posibilă indisponibilitatea serviciilor Moldcell. La moment depunem toate eforturile pentru înlăturarea deficiențelor în cel mai scurt timp și reluarea prestării serviciilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și Vă mulțumim pentru înțelegere", a scris operatorul de telefonie mobilă Moldcell pe pagina de Facebook.
(Știrea inițială) Rețeaua de telefonie mobilă Moldcell a căzut atât pe teritoriul municipiului Chișinău, cât și în alte localități din țară.
Abonații operatorului de telefonie mobilă s-au confruntat cu dificultatea de a efectua apeluri.
Deocamdată, operatorul de telefonie mobilă Moldcell nu a venit cu unele explicații.

Rețeaua de telefonie mobilă Moldcell a căzut - 6 august

Ultima dată când a căzut rețeaua telefoniei mobile Moldcell a fost pe data de 6 august, din cauza condițiile meteo nefavorabile.
Prestatorii de servicii de telefonie au venit ulterior cu explicații privind întreruperile.
Operatorul de telefonie mobilă Moldcell a scris pe pagina sa de Facebook că dificultățile de comunicare au fost cauzate de condițiile meteo nefavorabile care au provocat deficiențe tehnice de rețea.
telefon mobil - Sputnik Moldova, 1920, 06.08.2021
Societate
Explicația prestatorilor de servicii de telefonie, după întreruperile de astăzi
Din cauza furtunii cu descărcări electrice, locuitorii Capitalei, cel puțin din unele cartiere și sectoare, au rămas fără telefonie mobilă.
La doi dintre cei mai importanți operatori de telefonie mobilă - Moldcell și Moldtelecom - lipsea semnalul și era imposibil de apelat din sectoarele Buiucani, Ciocana, Centru și posibil și altele.
Fluxul de știri
0