Vine gerul peste Moldova: Când vom avea temperaturi de -4 grade Celsius

© Pixabay / ValeriaLuÎngheț
Îngheț - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2021
Abonare
Vă prezentăm prognoza meteo pentru următoarele zile în Chișinău și Bălți, precum și pe întreg teritoriu al Republicii Moldova.
CHIȘINĂU, 9 nov – Sputnik. În această noapte ne așteaptă temperaturi de până la -4 grade Celsius. Și mâine, pe timp de zi va fi destul de rece. Maximele termice vor înregistra până la 8 grade Celsius.

Prognoza meteo 11 - 16 noiembrie

Maximele termice vor scădea simțitor. Potrivit prognozei meteo prezentată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, pe timp de noapte vom avea temperaturi între 0 și 6 grade Celsius, iar ziua mercurul din termometre va indica între 0 și 11 grade. Cerul va fi variabil, fără precipitații esențiale. O astfel de prognoză anunță meteorologii până în data de 16 noiembrie.

Prognoza meteo pentru astăzi, 9 noiembrie

Pe 9 noiembrie, sunt așteptate între 3 și 8 grade atât pe timp de noapte, cât și ziua.
Mai exact, în data de 9 noiembrie, în Chișinău și Bălți vom avea temperaturi de până la 8 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între 6 și 8 grade, iar în raioanele centrale - 4 și 8 grade Celsius, se arată în prognoza meteo.

Prognoza meteo pentru miercuri, 10 noiembrie

Și miercuri, 10 noiembrie vom avea parte de temperaturi scăzute. Mercurul din termometre va urca până la 8 grade Celsius. Cerul va fi variabil, fără precipitații. Vântul va sufla slab la moderat.
Осень в парке - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2021
Vin frigurile în Moldova: Ce maxime vom avea astăzi
Fluxul de știri
0