Vin frigurile în Moldova: Ce maxime vom avea astăzi

© Sputnik / Mihai CarausОсень в парке
Осень в парке - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2021
Abonare
Gata cu vremea caldă, de astăzi temperaturile încep să scadă. Astfel, maximele pe timp de zi vor fi egale cu cele care s-au înregistrat în acestă noapte.
CHIȘINĂU, 9 nov - Sputnik. Marți vremea în Moldova va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică ridicată. Cerul va fi noros, temporar vor cădea ploi iar vântul va sufla din nord spre vest, de la slab la moderat, conform prognozei meteo publicate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Prognoza meteo în Moldova pentru 9 noiembrie - câte grade vor fi

Pe 9 noiembrie, sunt așteptate între 3 și 8 grade atât pe timp de noapte, cât și ziua.
Mai exact, în data de 9 noiembrie, în Chișinău și la Bălți vom avea temperaturi de până la 8 grade. În sudul Moldovei mercurul din termometre va oscila între 6 și 8 grade, iar în raioanele centrale - 4 și 8 grade Celsius, se arată în prognoza meteo.

Prognoza meteo pentru Chișinău pe 9 noiembrie

Noaptea în Chișinău s-au înregistrat până la 8 grade Celsius, arată prognoza meteo. Pe timp de zi, temperaturile vor oscila între 6 și 8 grade. Cerul va fi noros și sunt prognozate ploi.

Prognoza meteo pentru Bălți pe 9 noiembrie

La Bălți, pe timp de zi se vor înregistra între 3 și 7 grade Celsius, arată prognoza meteo.
© Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoza meteo pentru perioada 10 – 15 noiembrie 2021
Prognoza meteo pentru perioada 10 – 15 noiembrie 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 08.11.2021
Prognoza meteo pentru perioada 10 – 15 noiembrie 2021

Prognoza meteo pentru mâine, 10 noiembrie

Miercuri, 10 noiembrie, nu se prevăd precipitații. În următoarele 24 de ore regimul hidrologic al râurilor Nistru, Prut și al râurilor mici nu se va modifica esențial.
În următoarele zile, temperaturile nocturne vor varia între -5 și 0 grade Celsius, adică vom avea înghețuri în toate legea. Temperaturi cu minus vom avea nu doar în noaptea de marți spre miercuri, ci și în cea de miercuri spre joi. După care minimele vor oscila în jurul gradației 0.
Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, pe 9 noiembrie 1942 a fost înregistrată temperatura de 28,6 grade Celsius, fiind consideră cea mai caldă zi de 9 noiembrie de la începutul măsurărilor termice, adică din 1886. Valoarea minimă din această zi a fost înregistrată în anul 1945 - atunci au fost -2,1 grade Celsius.
Fluxul de știri
0