Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un polițist de frontieră a ajuns la spital cu o rană în regiunea gâtului

© Sputnik / Mihai CarausВ Молдове стартовала вакцинация врачей от коронавируса
В Молдове стартовала вакцинация врачей от коронавируса - Sputnik Moldova, 1920, 08.11.2021
Abonare
Un polițist de frontieră a ajuns la spital după ce a fost bătut în timpul unui conflict. Acesta s-a ales cu o plagă în regiunea gâtului.
CHIȘINĂU, 8 nov - Sputnik. În această dimineață, în jurul orei 03:00, un polițist de frontieră a fost rănit în timpul unui conflict iscat între mai multe persoane. Incidentul a avut loc în satul Burlacu, raionul Cahul. Potrivit Poliției de Frontieră, bărbatul se afla în afara orelor de muncă și a încercat să intervină pentru a aplana conflictul, dar s-a ales cu o lovitură puternică în regiunea gâtului.
Astfel, în urma celor întâmplate, polițistul de frontieră a fost transportat la spitalul raional Cahul, unde se află și acum. Potrivit Poliției de Frontieră, starea sa de sănătate este stabilă și nu există pericol pentru viața acestuia. În prezent, oamenii legii investighează toate circumstanțele celor întâmplate.
Poliția de Frontieră a precizat că nu va tolera astfel de comportamente față de angajații instituției și va susține actele normative ce vizează pedepse mai dure pentru persoanele care ultragiază angajații Ministerului Afacerilor Interne.
Alcool - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Accidente
Și-au bătut până la moarte amicul de pahar: Cum s-a întâmplat tragedia
Fluxul de știri
0