Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Și-au bătut până la moarte amicul de pahar: Cum s-a întâmplat tragedia

© Pixabay / felix_wAlcool
Alcool - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Abonare
Un bărbat de 33 de ani a murit după ce amicii de pahar l-au bătut până la sânge. Suspecții au fost reținuți.
CHIȘINĂU, 3 nov - Sputnik. În această noapte, în jurul orei 02:20, o femeie a sunat la Poliția din Dondușeni și a anunțat că a găsit un bărbat cu mai multe leziuni pe corp. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Dondușeni Svetlana Talpă, oamenii legii au găsit în casa unui bărbat de 36 de ani corpul neînsuflețit al bărbatului de 33 de ani. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că victima locuia în orașul Dondușeni.
Polițiștii au aflat că victima a venit la proprietarul casei în ospeție, împreună cu doi bărbați de 30 și 50 de ani, unde au consumat împreună băuturi alcoolice. Potrivit Poliției, din motive deocamdată necunoscute, victima a fost agresată fizic de către amicii de pahar. Iar din cauza leziunilor căpătate, bărbatul s-a stins din viață.
Corpul neînsuflețit al acestuia a fost dus la examinarea medico-legală pentru a se stabili cauza exactă a decesului. Oamenii legii au pornit un dosar penal, iar cei trei bărbați cu care victima a consumat alcool au fost reținuți pentru 72 de ore.
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 17.09.2021
Accidente
Cruzime fără margini: Și-a bătut concubina cu un fier de călcat înfierbântat
Fluxul de știri
0