Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De astăzi nu mai sunt permise nunțile, botezurile și alte evenimente private

© Pixabay / StarFlamesnuntă
nuntă - Sputnik Moldova, 1920, 08.11.2021
Abonare
Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a sistat organizarea petrecerilor în Moldova începând cu 8 noiembrie.
CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. De astăzi nu mai este permisă organizarea și desfășurarea evenimentelor private. Se întâmplă după ce în data de 26 octombrie Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) a stabilit noi restricții anti-COVID.
Astfel, din data de 8 noiembrie ”se sistează organizarea și desfășurarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese de pomenire, mese festive)”, potrivit deciziei CNESP.
Până în data de 8 noiembrie petrecerile au putut fi organizate cu un număr limitat de invitați.
„Organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese de pomenire, mese festive) va fi permisă cu participarea a cel mult 50 de persoane în spații interioare sau a 100 de persoane în spații exterioare, cu asigurarea în spațiul de deservire a unei suprafețe de cel puțin 2 m2 pentru fiecare vizitator/client, cu obligația ca aceștia să prezinte certificatul COVID-19”, se menționează în hotărârea Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică.
toamna, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 29.10.2021
Coronavirus
Noi restricții: Hotărârea integrală a Comisiei Sănătate Publică Chișinău
Fluxul de știri
0