Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Șoc și groază: Medici de pe ambulanță, amenințați cu un pistol de pacient

© Sputnik / Mihai CarausAmbulanța
Ambulanța - Sputnik Moldova, 1920, 08.11.2021
Abonare
O echipă de medici de pe ambulanță au trăit clipe de groază în timpul unei chemări la domiciliu.
CHIȘINĂU, 8 nov - Sputnik. O echipă de medici de la Asistența Medicală Urgentă a fost amenințată cu o armă de foc în momentul unei solicitări. Totul s-a întâmplat în această dimineață în sectorul Râșcani al Capitalei.
La ora 04:36 a fost solicitată intervenția ambulanței pentru un pacient de 32 ani. Echipa SAMU Ciocana la locul solicitării, în scara blocului a depistat un bărbat cu comportament neadecvat”, precizează Centrul Național de Asistență Medicală Prespitalicească printr-un comunicat de presă.
Potrivit informațiilor oferite, pacientul a scos o armă și a amenințat echipa de medici, cu intenția de a obține „preparate narcotice din trusa cu medicamente”.
Într-un final, felcerul echipei de asistență medicală de urgență a reușit să solicite ajutorul unui echipaj de poliție prin mijloacele de telecomunicații speciale care sunt dispoziția acestora.
Astfel, echipa a reușit să se salveze. Bărbatul cu comportament neadecvat a fost reținut de polițiști. Toate circumstanțele acestui caz urmează să fie stabilite.
Police work near the scene where French soliders were hit and injured by a vehicle in the western Paris suburb of Levallois-Perret, France, August 9, 2017. - Sputnik Moldova, 1920, 08.11.2021
Societate
Atac la Cannes: Un polițist a fost înjunghiat
Fluxul de știri
0