Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atac la Cannes: Un polițist a fost înjunghiat

© REUTERS / Benoit TessierPolice work near the scene where French soliders were hit and injured by a vehicle in the western Paris suburb of Levallois-Perret, France, August 9, 2017.
Police work near the scene where French soliders were hit and injured by a vehicle in the western Paris suburb of Levallois-Perret, France, August 9, 2017. - Sputnik Moldova, 1920, 08.11.2021
Abonare
Un ofițer de poliție a fost rănit prin înjunghiere într-un atac la Cannes, Franța.
CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. Ministrul francez de Interne a anunțat pe 8 noiembrie că un ofițer de poliție de la Secția de Poliție din Cannes a fost înjunghiat într-un atac.
Agresorul a fost neutralizat de oamenii legii.
Ministrul și-a anunțat disponibilitatea de a merge imediat acolo și și-a exprimat sprijinul pentru Poliția națională și pentru Cannes.
Primarul din Nisa, Christian Estrosi, a reacționat rapid pe contul său de Twitter, oferindu-și sprijinul pentru polițiștii comisariatului de poliție din Cannes.
Potrivit informațiilor de la Nice-Matin, polițistul a supraviețuit datorită vestei sale antiglonț. În atacator s-a tras și a fost rănit, medicii sunt rezervați în privința șanselor de viață ale acestuia, notează AFP, citat de Sputnik France.
Fluxul de știri
0