Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Geneva: Cei care se vor vaccina vor putea câștiga o călătorie cu tancul

© Photo : rheinmetall.caPIRANHA 5
PIRANHA 5  - Sputnik Moldova, 1920, 07.11.2021
Abonare
Persoanele care se vor vaccina cu prima doză la Geneva vor putea participa la o extragere pentru o plimbare cu un tancul sau o vizită la adăpostul anti-bombă al guvernului.
CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. Autoritățile din Geneva le-au propus cetățenilor care își vor administra prima doză a vaccinului anti-COVID-19 în perioada 8-14 noiembrie o extragere la care vor putea câștiga o vizită la adăpostul guvernamental anti-bombă sau o călătorie cu tancul prin aeroportul din Geneva, potrivit unui comunicat al guvernului cantonului.
În perioada 8-14 noiembrie, în Elveția se va desfășura săptămâna națională a imunizării, în cadrul căreia sunt planificate acțiuni de informare a populației cu privire la beneficiile vaccinului împotriva COVID-19, cetățenii care au dubii fiind îndemnați să-și administreze prima doză. Autoritățile urmează să aloce 96 de milioane de franci în acest scop.
“Cei care își vor administra prima doză în perioada săptămânii naționale a imunizării, vor putea, în cazul în care vor dori, să participe la o extragere pentru momente unice la Geneva. Spre exemplu, vizitarea adăpostului guvernamental anti-bombă, aflat în orașul vechi, împreună cu vicepreședintele Consiliului de Stat, o excursie pe lac cu Poliția navală, o coborâre cu echipament special de pe o clădire înaltă cu brigada de siguranță publică, o călătorie cu tancul “Piranha” pe pista de aterizare a aeroportului Geneva etc.”, este precizat în comunicatul guvernului cantonului Geneva.
Vaccinul Pfizer / BioNTech - Sputnik Moldova, 1920, 04.11.2021
Coronavirus
EMA a comentat informațiile despre încălcările admise la testarea vaccinului Pfizer
Fluxul de știri
0