Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

EMA a comentat informațiile despre încălcările admise la testarea vaccinului Pfizer

© REUTERS / DADO RUVICVaccinul Pfizer / BioNTech
Vaccinul Pfizer / BioNTech - Sputnik Moldova, 1920, 04.11.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
EMA: Datele cu privire la încălcările admise la testarea vaccinului Pfizer nu pun la îndoială siguranța acestuia.
CHIȘINĂU, 4 nov – Sputnik. Informațiile despre încălcările admise la testarea vaccinului Pfizer / BioNTech nu pun la îndoială concluziile privind siguranța și eficacitatea acestuia, a comunicat pentru RIA Novosti serviciul de presă al Agenției Europene a Medicamentului (EMA).
În pofida gravității acestor afirmații, ele nu pun la îndoială concluziile despre siguranța, eficiența și calitatea vaccinului însuși”, a declarat pentru agenție un reprezentant al autorității europene de reglementare.
Fosta angajată și una dintre conducătorii regionali ai companiei Ventavia, Brooke Jackson, care a efectuat studiile asupra preparatului, i-a comunicat anterior revistei BMJ despre numărul mare de încălcări în procesul studiului.
Sputnik Light - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Coronavirus
Revista The Lancet a publicat un nou articol despre siguranța ” Sputnik Light”
Noi știm că în articolul din BMJ se vorbește despre metodele necorespunzătoare de lucru care se presupune că au avut loc la una dintre organizațiile de cercetare din SUA implicate în studiul principal, care a susținut autorizarea Comirnaty - vaccin împotriva COVID-19 de la Pfizer / BioNTech - atât în ​​Statele Unite, cât și în UE”, a precizat el. EMA a menționat că cooperează îndeaproape cu Direcția pentru Alimente și Medicamente (FDA) a SUA și partenerii internaționali.
Testarea principală pentru autorizarea Comirnaty a implicat aproximativ 44.000 de persoane și a fost efectuat în aproximativ 150 de locații din întreaga lume. În total, organizația de cercetare Ventavia a recrutat aproximativ o mie de subiecți în Statele Unite și trei centre de cercetare pentru studiul principal. Experții EMA „au examinat cu atenție toate datele privind siguranța, eficiența și calitatea vaccinului” înainte de a face concluzii și a aproba autorizarea acestuia, este menționat în comunicatul de presă.
Fake news - Sputnik Moldova, 1920, 15.10.2021
Rusia
Britanicii recunosc că au dat fake news despre Rusia și AstraZeneca: ce a urmat
Fluxul de știri
0