Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Un judocan din Moldova a luat argintul la Campionatul european U23

© Sputnik / Алексей Филиппов / Accesați arhiva multimediajudo
judo - Sputnik Moldova, 1920, 06.11.2021
Abonare
Sportivii moldoveni au avut o evoluție de excepție la prestigioasa competiție internațională.
CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik. Doi sportivi moldoveni s-au impus cu succese răsunătoare pe arena continentală din Budapesta și cea mondială din Baku. Este vorba despre judocanii Radu Izvoreanu și Adil Osmanov.
Judocanul Radu Izvoreanu a câștigat titlul de vicecampion european U23 la categoria de greutate de 66 kg.
El a obținut victoria în fața lui Matas Norkevicius din Lituania, Ivo Verhorstert din Olanda, Freddy Waizenegger din Elveția și Ismail Misirov din Rusia, fiind învins doar de românul Lucian Borș Dumitrescu.
Iar sportivul moldovean Adil Osmanov a obținut medalia de bronz, în limitele categoriei de 73 kg. În cadrul competiției, el a trecut de Nace Herkovic (Slovenia), Daniel Segado (Spania), Enzo Gibelli (Franța). În semifinale, Osmanov a cedat în fața georgianului Aleko Mamiashvili, dar în meciul pentru medalia de bronz l-a învins pe belorusul Yahor Trukhan.
Totodată, Denis Vieru a câștigat o medalie de argint la competiția de Grand Slam de la Baku, pierzând în finală la categoria 66 kg în fața reprezentantului țării gazdă, Orkhan Safarov din Azerbaidjan.
Judocanul Victor Sterpu, campion european U23 - Sputnik Moldova, 1920, 09.11.2020
Sport
Video: Un procedeu spectaculos i-a adus victoria lui Sterpu la Europenele U23
Fluxul de știri
0