Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Un procedeu spectaculos i-a adus victoria lui Sterpu la Europenele U23

Abonare
Judocanul Victor Sterpu a reușit un nou rezultat mare în cariera sa. După ce anul trecut a câștigat Campionatul European de tineret, sportivul de 21 de ani a triumfat astăzi la Europenele Under 23.

CHIȘINĂU, 9 nov – Sputnik. În Croația el a obținut cinci victorii în limitele categoriei de greutate 73 kg, cu Joao Fernando (Portugalia), Cezary Tchorzewski (Polonia), Adrian Sulca (România), Yehonatan Elbaz (Israel) și Makhmadbek Makhmadbekov (Rusia). În finală s-a impus prin ippon după 3 minute și 49 de secunde în fața sportivului din Rusia.

Imagini de la marea finală puteți vedea indicând următorul timp: 1:45:44.

Anul trecut, Victor Sterpu a urcat pe podium și la Mondialele de tineret, reușind să-și adjudece bronzul. El are șanse bune de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sterpu se află pe locul 26 în ratingul mondial în categoria 73 kg. Pe locul 17 în clasament se află Victor Scvorțov, dar el reprezintă de mai mulți ani EAU.

La Europenele Under de la Porec au mai evoluat Cornel Andrieș (73 kg), Radu Izvoreanu, Marc Latîșev (ambii - 66 kg), dar ei au fost eliminați devreme. Mâine vor concura Cătălin Marian și Vadim Rudii (ambii - 81 kg).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0