Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Conflict în rândul socialiștilor la Bălți, în ajunul alegerilor primarului

© Sputnik / Evghenii PanasencoPrimăria municipiului Bălți
Primăria municipiului Bălți - Sputnik Moldova, 1920, 06.11.2021
Abonare
Fostul deputat socialist a declarat că candidatul din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor nu este acea persoană care să consolideze rândurile partidului.
CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik. Conflict în organizaţia Bălţi a Partidului Socialiştilor (PSRM) - 20 de persoane în frunte cu fostul deputat Alexandru Usatîi şi-au suspendat calitatea de membri ai partidului.
Despre aceasta a comunicat însuși Usatîi într-un mesaj video pe rețelele de socializare. Potrivit importantului membru PSRM, socialiștii bălțeni sunt nemulțumiți de șeful organizației locale de partid, Alexandr Nesterovschi, care candidează pentru funcția de primar al orașului din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS).
Ex-deputatul a comunicat de asemenea că „a avertizat conducerea partidului în privința faptului că Nesterovschi nu este persoana capabilă să consolideze rândurile partidului, atrăgând noi membri cinstiți și cu autoritate din rândul locuitorilor orașului Bălți”.
Conducerea PSRM nu a comentat deocamdată situația.
Vladimir Voronin - Sputnik Moldova, 1920, 06.11.2021
Politică
Partidul Comuniștilor și-ar putea schimba liderul în zilele apropiate
Fluxul de știri
0