Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Momentul reținerii suspecților în comiterea dublului omor din Hiliuți

© Sputnik / Mihai CarausGirofarul mașinei de poliție
Girofarul mașinei de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 05.11.2021
Abonare
Oamenii legii au publicat imagini video cu momentul reținerii suspecților în dosarul dublului omor din satul Hiliuți, raionul Fălești.
CHIȘINĂU, 5 nov - Sputnik. După ce oamenii legii au venit cu detalii în cazul dublului omor comis în satul Hiliuți, raionul Fălești, Poliția a publicat imagini video cu momentul reținerii celor patru suspecți.
Imaginile au fost făcute publice în contextul în care joi au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi tineri de 25 și 26 de ani, în fășia forestieră din sectorul de vile de lângă satul Hiliuți, raionul Fălești. Ulterior, oamenii legii au decis să vină cu informații suplimentare despre victime și despre suspecții care ar fi comis crima.
Amintim că joi, în jurul orei 13:50, în fășia forestieră din sectorul de vile de lângă satul Hiliuți, raionul Fălești, au fost depistate corpurile neînsuflețite a doi tineri. Potrivit oamenilor legii, cei doi bărbați erau locuitori ai orașului Bălți și aveau vârsta de 25 și 26 de ani.
În cadrul briefingului organizat astăzi de IGP, șefului-adjunct al Inspectoratului Național de Investigații, Igor Zglavuță, a menționat că cei doi tineri au fost omorâți din motiv de răzbunare pentru că aceștia ar fi trișat în timp ce jucau cărți cu un grup de criminali. Cei doi au reușit să câștige o sumă de trei mii de euro, iar suspecții nu le-ar fi putut ierta faptul că au trișat. Astfel, tinerii au fost ademeniți sub pretextul că suspecții ar fi vrut să-și ia revanșa și să mai joace o partidă de cărți.
Astfel, tinerii au mers la locul indicat, iar acolo au fost imobilizați, încărcați în mașină și duși în pădurea din Hiliuți. Acolo, cei doi tineri au fost bătuți în cap cu o rangă de metal până la moarte, iar mașina a fost incendiată.
Potrivit Poliției, în cazul dat au fost reținute patru persoane pentru 72 de ore, iar suspecții riscă detenție pe viață. Oamenii legii au evitat să spună dacă suspecții își recunosc vina, pe motiv că asta ar putea afecta mersul anchetei.
Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova, 1920, 05.11.2021
Societate
Uciși pentru că au trișat în cărți: Detalii despre tinerii omorâți și aruncați în pădure
Totodată, s-a stabilit că toți patru suspecți au antecedente penale, iar la momentul reținerii a fost necesară intervenția mascaților de la Fulger, pe motiv că doi dintre ei erau înarmați. Doi dintre suspecți au fost reținuți în timp ce se aflau acasă, iar doi au fost luați din stradă.
Fluxul de știri
0