Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Flota rusă a efectuat exerciții militare în Marea Neagră

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 04.11.2021
Abonare
Flota rusească a desfășurat exerciții militare în Marea Neagră de atac cu rachete și bombe asupra detașamentelor de nave ale inamicului.
BUCUREȘTI, 4 nov – Sputnik. Echipajele submarinelor și avioanelor Flotei Navale rusești de la Marea Neagră au exersat atacuri convenționale cu rachete și bombe în bazinul Mării Negre asupra un detașament de nave ale unui inamic convențional, informează serviciul de presă al flotei ruse.
“Echipajele submarinelor Flotei de la Marea Neagră „Rostov na Donu” și “Veliki Novgorod” au exersat în cadrul manevrelor efectuarea unor atacuri cu rachetele Kalibr-PL asupra unui detașament al unui inamic convențional”, se menționează în comunicat.
În afară de aceasta, echipajele avioanelor Su-30SM și Su-24, din cadrul aviației Navale și sistemele de apărare aeriană a Flotei de la Marea Neagră, au exersat atacuri convenționale cu rachete și bombe asupra țintelor maritime în coordonare cu unitățile sistemelor de rachetă antinavă de coastă „Bal” și „Bastion”. Au fost efectuate atacuri convenționale succesive cu rachete și bombe asupra țintelor maritime.
Exercițiile s-au desfășurat în bazinul Mării Negre, în conformitate cu planul de pregătire militară a flotei.
Sputnik Light - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Coronavirus
Revista The Lancet a publicat un nou articol despre siguranța ” Sputnik Light”
Fluxul de știri
0