Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Nemerenco: „Care este problema să introduci aceste cipuri la copii”

© Photo : Guvernul Republicii Moldova Министр здравоохранения Молдовы Алла Немеренко
Министр здравоохранения Молдовы Алла Немеренко - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Abonare
Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, a făcut o glumă care ar putea întări încrederea unora că vaccinul anti-COVID conține un cip.
CHIȘINĂU, 3 nov – Sputnik. Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, printr-o declarație făcută în cadrul unei emisiuni la postul național de radio, toarnă apă la moară celor care mai cred în poveștile despre introducerea unor cipuri în organism prin vaccinul anti-COVID-19.
Mai în glumă, mai în serios, Nemerenco spune că nu înțelege de ce oamenii nu vor „să introducă aceste cipuri la copii”, așa cum au făcut și generațiile anterioare.
Mai pe înțelese, Nemerenco a dat exemplul generației din care face parte și care, în proporție de 100%, s-ar fi vaccinat cu toate vaccinurile conform vârstei și se declară nedumerită de ce acum nu s-ar „introduce aceste cipuri la copii”, dacă tot se crede în astfel de povești.

„Generația noastră, probabil în proporție de 100%, am fost vaccinați cu absolut toate vaccinurile care existau la ace moment în Planul Național de imunizare. Generația copiilor noștri, la fel, au fost vaccinați toți. Vaccinarea generației nepoților noștri atinge 92%. Nu pot să înțeleg care este diferența, de ce cu vaccinul anti-COVID nu se vaccinează. Dacă există problema de cipare, de control al oamenilor, care este problema să nu introduci aceste cipuri la copii și să le aibă toată viața”, a declarat ala Nemerenco.

După această declarație, ministrul Sănătății a spus că acestea sunt niște povești „de râs și de plâns” din cauza cărora mor oamenii.
Certificat de vaccinare electronic - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Coronavirus
Certificatul COVID-19 ar putea deveni obligatoriu pentru toţi angajaţii în Moldova
Trebuie precizat, încă de la începutul pandemiei, societatea din întreaga lume s-a divizat în cei care cred în acest virus și cei care nu cred. Mai mult, există și o parte din cei care susțin că în spatele acestui coronavirus ar sta mâna omului.
La fel, există și antivacciniști, care sunt de părere că prin imunizarea populației se vrea de fapt controlul omenirii prin tehnologia 5G, iar Bill Gates ar fi cel care orchestrează pandemia.
Una dintre teorii susține că toate vaccinurile contra COVID-19 autorizate sunt sub ”semnul/numărul fiarei”. Mai mult, o altă teorie vorbește că serul conține componente ce „vor lăsa un tatuaj invizibil pe frunte sau pe mâna dreaptă, vizibil prin smartphone”. O altă teorie este că, prin imunizare, se urmărește modificarea genetică. Dar nu oricum, ci printr-o rețea specială de internet, care s-a montat noaptea, în timp ce aproape tot globul era în carantină. Astfel de teorii sunt multe și circulă printre oameni. Deși s-a încercat demontarea acestora, autoritățile din nici un stat al lumii nu a reușit în totalitate.
coronavirus - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Coronavirus
A fost creat testul pentru determinarea unui certificat de vaccinare anti-COVID fals
Fluxul de știri
0