Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Un avion s-a prăbușit în regiunea Irkutsk: Sunt victime

© Sputnik / Игорь Руссак / Trecere la banca de fotografiiavionт Аn-12.
avionт Аn-12. - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un avion de transportare a mărfurilor An-12 s-a prăbușit în regiunea Irkutsk. Deocamdată au fost descoperite cinci cadavre ale care ar aparține persoanelor aflate la bord.
BUCUREȘTI, 4 nov – Sputnik. Un avion de transportare a mărfurilor An-12 s-a prăbușit în regiunea Irkuts, în timpul aterizării. La locul căderiiaeronavei au fost descoperite rămășițele a cinci persoane, informează RIA Novosti.
Avionul, care zbura din Iakutsk, a dispărut de pe ecranele radarelor la ora 14:50 (ora Moscovei), în timpul aterizării, la șapte kilometri de Irkutsk. Echipajul a anunțat că este nevoit să facă un al doilea cerc, după care s-a întrerupt orice legătură.
“La locul prăbușirii avionului au fost descoperite cadavrele a patru persoane și fragmentele corpului unei alte persoane”, a declarat un reprezentat al serviciilor de urgență.
Nava aeriană era exploatată de compania aeriană “Grodno”. Printre cauzele accidentului sunt examinate condițiile meteoroogice și deficțiunile tehnice.
Rosaviația a comunicat că An-12 revenirea în aeroportul său de bazare după ce a transportat produse alimentare în Ciukotka.
Сейсмограф - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Economie
Milioane pentru cercetare și inovare în Moldova: De unde vin banii
Fluxul de știri
0