Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Atenție, moldoveni: Noi condiții de intrare în Israel

© AFP 2024 / JACK GUEZAeroportul din Tel Aviv
Aeroportul din Tel Aviv - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Abonare
Începând cu 1 noiembrieб condițiile de intrare pe teritoriul Statului Israel au fost actualizate.
CHIȘINĂU, 3 nov – Sputnik. Ministerul Sănătății a aprobat noi reglementări privind intrarea turiștilor străini în Statul Israel. În prezent, nu există țări incluse în categoria statelor de pe lista roșie și din care turiștii să nu poată vizita Israelul.
Prevederile se referă însă la persoanele vaccinate sau recuperate după COVID-19. Ambasada Republicii Moldova în această țară anunță că intrarea în Israel se face doar prin Aeroportul Ben-Gurion.
Așadar, pot intra pe teritoriul statului Israel, începând cu data de 1 noiembrie 2021, turiștii străini care îndeplinesc următoarele criterii:
vaccinați cu un vaccin recunoscut de Organizația Mondială a Sănătății sau cu vaccinul Sputnik V cu efectuarea unui test serologic, recuperați după boala covid-19;
nu sunt supuși unei interdicții de intrare în Statul Israel din alte motive;
Străinii care nu corespund acestor criterii vor putea intra în Israel doar cu permisiunea Comisiei pentru Excepții.
coronavirus - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Coronavirus
A fost creat testul pentru determinarea unui certificat de vaccinare anti-COVID fals
Persoanele care au fost infectate anterior cu COVID-19, ca să intre in Israel urmează sa prezinte un document digital, care poate fi verificat de Ministerul Sănătății, al unui test NAAT pozitiv. Testul NAAT este un test molecular – similar cu testul PCR.
Pentru a putea intra pe teritoriul acestui stat este necesară prezentarea unui test PCR efectuat în termen de 72 de ore înainte de zbor. De asemenea, completarea formularului declarației de intrare în Israel. Pasagerii care au un certificat electronic care atestă că sunt vaccinați sau recuperați vor introduce datele lor într-un formular online și vor primi un "certificat verde" israelian înainte de a urca în avion.
Pasagerii care nu au un certificat electronic vor nota în declarație că sunt vaccinați sau recuperați după covid-19, apoi vor completa un formular de cerere de reducere a timpului carantinei, la care vor atașa documentele relevante, și vor primi un "certificat verde" israelian.
Vaccinul Sputnik V - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Coronavirus
Ambasador: Olandezii sunt interesați de ”Sputnik V”
Fluxul de știri
0