Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Angajații nevaccinați ai Parlamentului vor fi imunizați chiar în clădirea instituției

© Sputnik / Mihai CarausParlamentul Republicii Moldova
Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Abonare
Zeci de angajați ai Parlamentului nu s-au vaccinat deocamdată anti COVID-19. Soluția găsită pentru imunizarea acestora.
CHIȘINĂU, 3 nov – Sputnik. O echipă mobilă de medici va vaccina angajații Parlamentului chiar în incinta instituției. Decizia a fost luată cu scopul de a facilita procesul de imunizare a acestora.
Potrivit unui comunicat emis de Parlament, din numărul total de 358 de angajați ai secretariatului, 75 încă nu și-au administrat serul. Unul dintre motivele invocate ar fi programul de lucru încărcat.
Astfel, astăzi speacherul Igor Grosu împreună cu deputatul Adrian Belîi, care este de profesie medic anesteziolog reanimatolog, au invitat angajații nevaccinați din cadrul secretariatului Parlamentului la o discuție privind necesitatea vaccinării anti COVID-19.
În cadrul acesteia, Adrian Belîi a răspuns la întrebările despre beneficiile vaccinării și riscurile pentru cei care nu se vor imuniza. Totodată, specialistul în sănătate și-a arătat deplina disponibilitate de a oferi recomandări legate de administrarea vaccinului.
De asemenea, președintele Parlamentului, Igor Grosu, și-a reiterat îndemnul pentru vaccinare.
Certificat de vaccinare electronic - Sputnik Moldova, 1920, 03.11.2021
Coronavirus
Certificatul COVID-19 ar putea deveni obligatoriu pentru toţi angajaţii în Moldova

”Noi vă mulțumim pentru munca zilnică și dorim să avem grijă de sănătatea dumneavoastră. Vaccinați-vă! Așa veți salva viața voastră și a celor pe care îi iubiți”, a declarat Grosu.

Potrivit ministerului Sănătății, de la începutul campaniei de vaccinare în Republica Moldova s-au imunizat cu schema completă peste 879 de mii de persoane.
Fluxul de știri
0