Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Maia Sandu a comentat o posibilă vizită în Federația Rusă

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 01.11.2021
Abonare
Maia Sandu spune când va întreprinde o vizită în Federația Rusă, pentru a discuta mai multe subiecte importante.
CHIȘINĂU, 1 nov - Sputnik. Președintele țării, Maia Sandu, a comentat o posibila vizită în Federația Rusă. Comentariul a fost făcut de șefa statului într-un interviu acordat pentru ziarul Kommersan.

"Dacă vorbiți despre o întâlnire la nivel înalt, în primul rând, nu cred că această întâlnire va rezolva toate problemele. Avem un dialog la diferite nivele și la fiecare trebuie să obținem acorduri cu privire la diferite probleme de pe agenda noastră. Și aceasta va deveni o platformă pentru a conveni mai târziu asupra unei reuniuni la nivel înalt", a spus Sandu.

Totodată, Sandu a calificat relațiile cu Federația Rusă ca fiind foarte bune.
"Mi se pare că acesta este un precedent pozitiv în relațiile noastre cu Federația Rusă, că putem rezolva problema, chiar și o problemă atât de gravă - criza gazelor. Acesta este un bun exemplu că putem rezolva și alte lucruri", a mai declarat Sandu.
Anterior, Maia Sandu a declarat în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune din țară că va merge la Moscova atunci când va permite situația pandemică. Tot atunci, Sandu a menționat că politica externă, problemele de securitate și apărare sunt prerogativele principale ale unui președinte.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 23.04.2021
Politică
Maia Sandu spune când va merge în vizită la Moscova
Fluxul de știri
0