Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

S-a stins din viață legendarul crainic al URSS Igor Kirillov

© Sputnik / Владимир Трефилов / Trecere la banca de fotografiiИгорь Кириллов
Игорь Кириллов - Sputnik Moldova, 1920, 30.10.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
O legendă a televiziunii și radiodifuziunii rusești s-a stins din viață. Avea 89 de ani.
CHIȘINĂU, 30 oct - Sputnik. Crainicul și prezentatorul rus de televiziune, Igor Kirilov, a murit. Numit și crainic de la Dumnezeu, Igor Kirillov, s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani, anunță presa din Federația Rusă.
Prezentator de televiziune și radio, crainic al Televiziunii Centrale din Rusia, actor, jurnalist, Igor Kirillov a devenit legendă. El a muncit în calitate de prezentator la televiziunea centrală între anii 1958 și 2004, devenind un adevărat simbol al epocii. Moartea a fost raportată de „Pervîi Kanal”.

„Astăzi Igor Kirillov a dispărut. Legendarul coleg, prieten, pentru mulți un adevărat profesor. Timp de mai bine de 20 de ani a condus emisiunea „Vremea”. Cel mai recunoscut prezentator, personificând epoca televiziunii sovietice. Cu o înfățișare inteligentă, un zâmbet modest și o voce de valoare care ne va lipsi. Igor Leonidovici avea 89 de an”, este precizat într-un mesaj pe site-ul televiziunii.

Igor Kirillov s-a născut la 14 septembrie 1931 la Moscova. În 1955 a absolvit școala Superioară de Teatru numită după „MS Schepkin”. Din 1957 a lucrat în televiziune. El a fost responsabil de departamentul crainicilor de la „Pervîi Kanal”. În aprilie 1961, Kirillov a fost cel care a anunțat despre zborul lui Gagarin în cosmos.
Церковная свеча - Sputnik Moldova, 1920, 11.01.2021
Societate
S-a stins din viață unul dintre cei mai faimoși crainici din Moldova
Fluxul de știri
0