Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin la G20 a comentat criza de pe piața energetică

© POOL / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин
Президент РФ В. Путин - Sputnik Moldova, 1920, 30.10.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Rusiei participă la summitul G20, care se desfășoară în format online.
CHIŞINĂU, 30 oct - Sputnik. Criza energetică de pe piețele regionale a arătat cât de importantă este activitatea stabilă a sectorului energetic, a declarat președintele rus Vladimir Putin în cadrul summit-ului G20, transmite RIA Novosti.
„Pe lângă pandemie, fenomenul crizei energetice de pe piețele regionale au arătat încă o dată cât de critică este pentru lumea modernă o funcționare stabilă și încrezătoare a sectorului energetic”, a spus Putin.
Putin a mai spus că sustenabilitatea piețelor globale de energie depinde în mod direct de responsabilitatea atât a producătorilor, cât și a consumatorilor.
„Stabilitatea piețelor globale de energie depinde direct de responsabilitatea tuturor participanților săi, atât producători, cât și consumatori, luându-se în considerare a intereselor pe termen lung ale fiecăreia dintre părți. Rusia este pentru o discuție aprofundată într-o manieră pragmatică, ghidat exclusiv de considerente economice”, a spus Putin, vorbind la summit-ul G20 prin videoconferință.
Алексей Миллер
 - Sputnik Moldova, 1920, 30.10.2021
Moldova și Rusia
Iușkov: Cea mai mare intrigă este ce reducere a oferit Gazprom Moldovei
Fluxul de știri
0