Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Schimbări majore pentru australienii vaccinați: Ce vor putea face

© REUTERS / AAP Image/Bianca De MarchiAustralia
Australia - Sputnik Moldova, 1920, 28.10.2021
Abonare
Toți cetățenii australieni și rezidenții permanenți vor putea părăsi teritoriul de la 1 noiembrie, au declarat miercuri autoritățile, în contextul în care Australia ridică treptat restricțiile legate de coronavirus.
BUCUREŞTI, 28 oct – Sputnik. Australienii nu au putut călători în străinătate timp de peste 18 luni fără o scutire emisă de guvern, în timp ce mii de rezidenți complet vaccinați care trăiesc în străinătate nu s-au putut întoarce în Australia din cauza „limitării sosirilor pentru a încetini răspândirea COVID-19”.
Mulți dintre aceştia asteaptă acum să se întoarcă după ce Sydney și Melbourne au stabilit încheierea carantinei pentru călătorii vaccinați de la 1 noiembrie, potrivit Sputnik France. Se așteaptă ca şi alte orașe să-și relaxeze regulile privind trecerea frontierei odată ce ating rate mai mari de vaccinare.
Între timp, Autoritatea Australiană de Reglementare a Medicamentului a aprobat provizoriu utilizarea unei noi doze de rapel a vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de Pfizer pentru persoanele cu vârsta peste 18 ani.
În Australia s-au înregistrat aproximativ 164.000 de cazuri de infectare cu coronavirus și 1.669 de decese de la începutul pandemiei.
Sputnik V - Sputnik Moldova, 1920, 12.10.2021
Rusia
Un expert al OMS a spus că ”Sputnik V” este un vaccin foarte bun
Fluxul de știri
0