Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Tragedie în Telenești: O adolescentă și un tânăr au murit într-un cumplit accident

© Pixabay / fsHHGirofar al mașinii de poliție
Girofar al mașinii de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 23.10.2021
Abonare
Tragedie fără margini într-o localitate din raionul Telenești. Doi minori s-au stins din viață după ce s-au izbit cu motocicleta într-o căruță cu cai.
CHIȘINĂU, 23 oct - Sputnik. Tragicul accident s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 01:30, în satul Verejeni. Polițiștii din Telenești au fost anunțați că o motocicletă s-a izbit de o căruță. Oamenii legii au mers la fața locului pentru a documenta cazul.
În urma cercetărilor, s-a stabilit că un tânăr de 18 ani se afla la volanul unei motociclete de tip sport, în calitate de pasageră o avea pe o minoră de 13 ani. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești Elena Băetrău, tânărul a pierdut controlul motocicletei și s-a lovit violent de o căruță cu cai.
În urma impactului, copila de 13 ani a murit pe loc, iar la scurt timp și băiatul s-a stins din viață. Potrivit Poliției, căruțașul s-a ales cu o ușoară traumă la picior. Ofițerul de presă a declarat pentru Sputnik Moldova că minora urma în luna noiembrie să împlinească vârsta de 14 ani. Oamenii legii investighează toate circumstanțele tragediei.
Girofarul mașinei de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Accidente
Accident grav la Vadul lui Vodă: Victima a murit pe patul de spital
Fluxul de știri
0