Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident grav la Vadul lui Vodă: Victima a murit pe patul de spital

© Sputnik / Mihai CarausGirofarul mașinei de poliție
Girofarul mașinei de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Abonare
Un bărbat de 54 de ani a fost lovit din plin de o mașină în timp ce traversa strada regulamentar. Victima a murit la spital.
CHIȘINĂU, 15 sept - Sputnik. Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 20:00, la Vadul lui Vodă. Potrivit ofițerului de presă al Poliției Capitalei Svetlana Scripnic, bărbatul a fost lovit de o mașină, condusă de un șofer de 59 de ani.
ДТП с участием патрульной машины - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Accidente
Accident cu implicarea unei mașini de poliție: Sunt răniți - FOTO
Victima traversa strada regulamentar și nici nu bănuia că s-ar putea întâmpla o nenorocire. Potrivit oamenilor legii, în urma impactului, bărbatul s-a ales cu numeroase traumatisme și a fost transportat de urgență la spital.
Din nefericire, din cauza leziunilor grave, în această dimineață, victima s-a stins din viață pe patul de spital. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal. Șoferul riscă până la șapte ani de pușcărie și privarea dreptului de a mai conduce mijloace de transport.
Fluxul de știri
0