Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

ASP a dublat numărul de programări la examenul de obținere a permisului de conducere

© Sputnik / Anatolii KiriakȘcoală auto
Școală auto - Sputnik Moldova, 1920, 22.10.2021
Abonare
ASP a dublat capacitatea de examinare la proba practică de obținere a permisului de conducere. Ce presupune proiectul-pilot.
CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. Agenția Servicii Publice majorat capacitatea operațională de examinare pentru obținerea permisului de conducere în cadrul subdiviziunii municipiului Chișinău. Un proiect-pilot în acest va fi inițiat în zilele de sâmbătă – 23 octombrie și luni - 25 octombrie.
Potrivit instituţiei, în scopul îmbunătățirii serviciilor de programare la examen, ASP va dubla capacitatea de examinare la proba practică, cutie mecanică, categoria B în cadrul subdiviziunii Chișinău. Astfel, vor fi efectuate 190 de programări pe zi, cu 95 de programări mai multe decât anterior.
Viitorii șoferi pot face programarea la probele teoretică și practică ale examenului de obținere a permisului de conducere accesând https://programari2.registru.md/ sau sunând la numărul telefonic unic al Call-centrului: 14909.
Măsura a fost luată în urma recomandărilor aprobate în ședința Comisiei Securitate Națională, Apărare și Ordine Publică a Parlamentului Republicii Moldova din 12 octombrie privind programarea la susținerea examenului pentru obținerea permisului de conducere.
Permis de conducere - Sputnik Moldova, 1920, 12.10.2021
Societate
Permisul de conducere ar putea fi obținut mai ușor? Cum se va susține examenul
Fluxul de știri
0