Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Revoluția nu este o ieșire din criză

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в заседании клуба "Валдай"
Президент РФ В. Путин принял участие в заседании клуба Валдай - Sputnik Moldova, 1920, 21.10.2021
Abonare
Vladimir Putin a declarat în discursul său de la clubul de discuții „Valdai” că revoluția nu este o soluție de ieșire din criză, referindu-se la experiența trăită de Rusia și alte țări.
CHIȘINĂU, 21 oct – Sputnik. Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, participă joi la sesiunea plenară a Clubului internațional de discuții Valdai.
În cadrul sesiunii de lucru, președintele rus a reamintit de lovitura revoluționară din 1917, care „a dus la o rupere, la dezintegrarea unei țări mari”.
„Istoria s-a repetat în urmă cu 30 de ani, când o forță potențial foarte puternică nu a reușit să intre pe calea reformelor flexibile necesare, dar neapărat bine gândite în timp și, ca urmare, a căzut victimă dogmați de toate tipuri, a revoluționarilor și așa-numiților progresiști. Toți s-au străduit, de ambele părți", a spus Vladimir Putin.
"Aceste exemple din istoria noastră ne permit să afirmăm: revoluția nu este o ieșire din criză, ci o modalitate de a agrava această criză", a adăugat Putin.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 21.10.2021
Rusia
Putin, despre pandemie – mai multe pierderi decât în Primul Război Mondial
Fluxul de știri
0