Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Maniera gender de a educa copiii în Occident este monstruoasă

© Sputnik / Максим Блинов / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин принял участие в заседании клуба "Валдай"
Президент РФ В. Путин принял участие в заседании клуба Валдай - Sputnik Moldova, 1920, 21.10.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Federației Ruse a numit monstruos modul de educație pe principiul de gender în Occident.
CHIȘINĂU, 21 oct - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a numit monstruos faptul când în Occident copiii sunt învățați că au dreptul să-și aleagă sexul - să fie fată sau băiat.
După cum a remarcat liderul de la Kremlin la sesiunea plenară a Clubului Valdai, discuția despre drepturile bărbaților și femeilor din Occident s-a transformat într-o fantasmagorie absolută, până la dorința de a desființa însăși conceptele de „bărbat” și femeie".
„Părinte numărul unu” și „părinte numărul doi”, „părinte care a născut” în loc de „mamă”, interzicând utilizarea expresiei „lapte matern” și înlocuind-o cu „lapte uman”, astfel încât persoanele care nu sunt sigure cu privire la propriul lor sex să nu se supere.
Și acest lucru nu este nou, în anii ’20 așa-numiții culturtrager sovietici au inventat și așa-numita „newseak”, crezând că astfel creează o nouă conștiință și schimbă linia valorică”, a spus Putin.
„Ca să nu mai vorbim de lucruri pur și simplu monstruoase, când copiii de astăzi sunt învățați de la o vârstă fragedă că un băiat poate deveni cu ușurință fată și invers, de fapt, le impun alegerile care se presupune că sunt la îndemâna tuturor, îndepărtându-i pe părinți de acest lucru și forțând copilul să ia o decizie care îi poate ruina viața", a subliniat președintele rus.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 21.10.2021
Rusia
Putin, despre pandemie – mai multe pierderi decât în Primul Război Mondial
Fluxul de știri
0