Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Explozie într-un apartament din orașul Rezina: Detalii de la salvatori

© Sputnik / Mihai Carauspompieri
pompieri - Sputnik Moldova, 1920, 21.10.2021
Abonare
O deflagrație de proporții a avut loc în această dimineață în orașul Rezina. Pompierii au oferit detalii pe acest caz.
CHIȘINĂU, 21 oct – Sputnik. Explozie într-un apartament din orașul Rezina. În urma deflagrației, locuința a fost cuprinsă de flăcări.
Cazul a avut loc astăzi dimineață, în jurul orei 10:00. Potrivit informațiilor comunicate serviciului 112, în urma deflagrației au fost afectate geamurile unui apartament de la etajul 4 a unui bloc locativ de pe strada 27 August 1989.
La fața locului au intervenit salvatorii și pompierii, care au stabilit că focul a cuprins o cameră cu suprafața de 15 m2.
Totodată, angajații IGSU au evacuat o butelie de gaz propan –butan din interiorul locuinței, iar două persoane în vârstă de 42 și de 40 de ani, care se aflau în interior, s-au evacuat de sine stătător.
În urma incendiului, victima de 40 de ani a suferit arsuri ușoare și a refuzat spitalizarea.
Potrivit IGSU, în urma exploziei au fost afectate bunurile materiale din interiorul apartamentului. Specialiștii urmează să stabilească cauza și circumstanțele producerii deflagrației.
Amintim că în octombrie 2018 o explozie devastatoare s-a produs într-o clădire cu 20 de etaje din sectorul Râșcani din Capitală. Atunci, și-au pierdut viața patru persoane: o femeie și fiul ei de doar patru ani, un bătrân de 77 și o altă femeie care a fost scoasă de sub dărâmături.
Работа спасателей на месте взрыва в многоэтажке в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 10.10.2018
Republica Moldova
Explozie devastatoare în Chișinău: Ce se întâmplă cu locatarii din apartamentele afectate
Fluxul de știri
0