Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Parlamentul va numi un nou deputat: Cine vine în locul lui Dodon

© Photo : Miroslav RotariДепутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы
Депутаты парламента Молдовы рассматривают вотум доверия правительству Гаврилицы - Sputnik Moldova, 1920, 18.10.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Parlamentul va avea un nou deputat din partea Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.
CHIȘINĂU, 18 – Sputnik. Mandatul de deputat al lui Igor Dodon ar putea trece la fostul deputat Adrian Lebedinschi, la fel membru al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor. Mandatul va trece la următorul membru de pe lista BESC după ce Igor Dodon a anunțat astăzi, 18 octombrie, că renunță la mandatul de parlamentar.
În cazul în care Lebedinschi va refuza să devină deputat, mandatul trece la numărul 34 de pe listă, adică la fostul deputat Alexandru Nesterovschi. Acesta din urmă candidează la funcția de primar al municipiului Bălți.
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 18.10.2021
Politică
Cu ce se va ocupa Igor Dodon după ce nu va mai fi deputat
În cazul victoriei lui Nesterovschi la Bălți, următorul care ar putea primi mandatul de deputat este membrul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Adrian Albu, care a deținut funcția de secretar general al Parlamentului.
Amintim, liderul socialiștilor, Igor Dodon, a anunțat că renunță la mandatul de deputat. Politicianul a precizat că o cerere în acest sens va fi transmisă Secretariatului Parlamentului în următoarele zile. El afirmă că a luat această decizie pentru că în calitate de lider de opoziție ar putea fi mai util în afara Parlamentului.
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 18.10.2021
Politică
Igor Dodon renunță la mandatul de deputat
Fluxul de știri
0