Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu, la discuții cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova

© Photo : Președinția Republicii MoldovaБрифинг Майи Санду и Франка Вальтера-Штайнмайера в Кишиневе
Брифинг Майи Санду и Франка Вальтера-Штайнмайера в Кишиневе - Sputnik Moldova, 1920, 16.10.2021
Abonare
Președintele Maia Sandu a discutat cu Ambasadorii acreditați în Republica Moldova.
CHIȘINĂU, 16 oct – Sputnik. Subiecte de interes major ale societății au fost abordate în cadrul discuțiilor președintelui Maia Sandu cu ambasadorii acreditați în Rebuplica Moldova. În cadrul discuției on-line, oficialii au abordat situația curentă din Republica Moldova, procesele demarate după alegerile parlamentare din iulie, reforma justiției, dar și evoluția crizei pandemice.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 13.10.2021
Editoriale
Guvernarea Sandu renunță la aroganța afișată față de ruși?
Sandu le-a vorbit diplomaților despre cele mai importante probleme aflate pe agenda guvernării, despre provocările momentului și prioritățile pe termen scurt și mediu.
Maia Sandu și Frank-Walter Steinmeier - Sputnik Moldova, 1920, 13.10.2021
Politică
Lavrov: SUA și UE exercită presiuni fără precedent asupra Maiei Sandu
Discuțiile online cu Ambasadorii acreditați în Republica Moldova, inclusiv cei care au reședința în alte capitale, este o practică lansată de Președintele Maia Sandu în anul curent. Ele permit informarea din prima sursă privind situația la zi din țară, dar și abordarea directă a subiectelor de cooperare bilaterală.
Fluxul de știri
0