Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Salarii mai mari pentru o categorie de angajați: Cine sunt beneficiarii

© Sputnik / Mihai Caraus валюта
 валюта - Sputnik Moldova, 1920, 14.10.2021
Abonare
Deputații din Parlament au decis să majoreze salariile personalului administrativ-gospodăresc din cadrul instituțiilor medicale.
CHIȘINĂU, 14 oct - Sputnik. În cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului, deputații au votat în cea de-a doua lectură modificările la Legea fondurilor obligatorii de asistență medicală pentru anul curent. Astfel, din 1 noiembrie, personalul administrativ-gospodăresc din cadrul instituțiilor medico-sanitare vor beneficia de o majorare cu 57 la sută a salariilor.
Astfel, de la 5 850 de lei, aceștia vor ajunge la un salariu de 9 090 de lei. Totodată, personalul care este antrenat în acordarea asistenței medicale pacienților infectați cu noul tip de coronavirus vor beneficia de un supliment la salariu.i, câtc primesc acum. De o majorarea considerabilă se vor bucura și specialiștii cu studii superioare.
Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova, 1920, 13.10.2021
Societate
Decis: Doar lucrătorii medicali vaccinați vor primi indemnizații
Astfel, de la 5 850 de lei, aceștia vor ajunge la un salariu de 9 090 de lei. Totodată, personalul care este antrenat în acordarea asistenței medicale pacienților infectați cu noul tip de Coronavirus vor beneficia de un supliment la salariu.
Proiectul de lege a fost susținut de 77 de deputați.
Fluxul de știri
0