Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Călătorie în timp: Ce surprize îi așteaptă pe locuitorii Capitalei

© Sputnik / Miroslav RotariТриумфальная арка
Триумфальная арка - Sputnik Moldova, 1920, 14.10.2021
Abonare
Doritorii de a face o incursiune în istorie sunt așteptați astăzi la Arcul de Triumf. Regia Transport Electric anunță că troleibuzul turistic va activa de hramul Capitalei.
CHIȘINĂU, 14 oct - Sputnik. Regia Transport Electric anunță că troleibuzul turistic va fi pus astăzi la dispoziția locuitorilor Capitalei, dar și oaspeților acesteia. Astfel, doritorii de a cunoaște istoria Chișinăului vor putea asculta ghidul audio în trei limbi: română, rusă și engleză.
Prima excursie va începe la ora 10:00, în limba română. Al doilea tur se va face la ora 12:00, în limba rusă. Ulterior, la ora 14:00, călătorii vor asculta ghidul în engleză, la ora 16:00, din nou în română și la 18:00, din nou în rusă.
Inaugurarea sărbătorii Hramul Orașului Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 14.10.2021
Societate
Cum va fi sărbătorit hramul orașului Chișinău: Programul evenimentelor de astăzi
Potrivit RTEC, limita de îmbarcare este de 22 de persoane, așezate pe scaune, iar copiii de până la șapte ani trebuie să fie însoțiți de către părinți. Prețul pentru o astfel de călătorie este de 30 de lei.
Oamenii care doresc să facă o incursiune în istorie cu troleibuzul turistic vor trebui să respecte normele sanitare pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.
Totodată, Regia Transport Electric a precizat că astăzi, 14 octombrie, troleibuzele din Chișinău vor circula conform orarului zilelor de duminică.
Fluxul de știri
0