Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un biciclist a fost lovit mortal de un camion: Cum s-a produs tragedia

© Sputnik / Mihai CarausGirofar
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 14.10.2021
Abonare
Un bărbat de 28 de ani a murit după ce bicicleta pe care o conducea ar fi fost lovită de un camion. Bănuitul este acum cercetat în libertate.
CHIȘINĂU, 14 oct - Sputnik. Miercuri seară o persoană a sunat la Poliția din Telenești și a anunțat că pe drumul dintre localitățile Ratuș și Mândra a fost găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat.
Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au stabilit că bărbatul avea 28 de ani și era originar din raionul Telenești. Totodată, ofițerii au precizat că acesta a fost lovit de un camion în timp ce conducea o bicicletă. Din cauza traumatismelor suferite, bărbatul s-a stins din viață imediat.
Girofarul mașinei de poliție - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Accidente
Accident grav la Vadul lui Vodă: Victima a murit pe patul de spital
Oamenii legii au reușit să identifice un suspect. Este vorba de un bărbat de 32 de ani, conducătorul unui camion. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești Elena Băetrău, vehiculul a fost dus la parcarea specială, iar șoferul suspectat de comiterea accidentului este cercetat în libertate.
Fluxul de știri
0