Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Bolea vrea tragerea la răspundere a magistratului care l-a plasat în arest pe Stoianoglo

© Sputnik / Mihai CarausDeputați în Parlamentul Republicii Moldova
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 12.10.2021
Abonare
Deputatul socialist Vasile Bolea a depus o sesizare-denunț la Consiliul Superior al Magistraturii prin care solicită ca judecătorul de instrucție Nicolae Corcea, cel care a dispus plasarea în arest la domiciliu a lui Stoianoglo, să fie tras la răspundere.
CHIȘINĂU, 12 oct – Sputnik. Deputatul socialist Vasile Bolea a scris pe pagina sa de Facebook că a depus la CSM o sesizare-denunț împotriva judecătorului de instrucție Nicolae Corcea. Potrivit lui Bolea, magistratul, acționând cu bună știință, a emis hotărârea vădit ilegală privind plasarea în arest la domiciliu a procurorului general suspendat, Alexandru Stoianoglo.
"Astăzi am depus la CSM o sesizare-denunț împotriva judecătorului de instrucție Nicolae Corcea care, acționând cu bună știință a emis hotărârea vădit ilegală privind plasarea în arest la domiciliu a procurorului general Alexandru Stoianoglo. Am cerut ca această sesizare-denunț să fie examinat în ședința CSM", iar judecătorul Corcea să fie evaluat și deferit justiției", a scris Bolea.
Amintim că magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, în data de 8 octombrie, au admis parțial demersul procurorului Victor Furtună, iar procurorul general suspendat, Alexandru Stoianoglo a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.
Alexandr Stoaianoglu - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2021
Politică
Ultima oră! Alexandr Stoianoglo a fost plasat în arest la domiciliu
Fluxul de știri
0