Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ultima oră: Benzina și motorina se scumpesc din nou

© Sputnik / Валерий Мельников / Accesați arhiva multimediaПовышение цен на бензин
Повышение цен на бензин - Sputnik Moldova, 1920, 11.10.2021
Abonare
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit noile prețuri plafon la carburanți valabile pentru ziua de 12 octombrie.
CHIȘINĂU, 11 oct - Sputnik. Carburanții se scumpesc din nou. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a stabilit prețurile plafon pentru ziua de mâine, 12 octombrie. Astfel, litrul de benzină cu cifra octanică 95 va fi mai scump cu cinci bani și va costa 21,19 lei. Pentru un litru de motorină consumatorii vor achita cu 8 bani mai mult, adică 18,12 lei.
Национальное агентство по регулированию в энергетике - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Politică
ANRE și Consiliului Concurenței ar putea fi comasate – detalii
Într-un comunicat de presă emis de ANRE zilele trecute Agenția asigura consumatorii că mecanismul actual de formare a prețurilor la produsele petroliere principale de tip standard asigură prețuri corecte, transparente și ușor de verificat, reflectând fidel evoluțiile pe piața internațională, atât în perioade de creștere, cât și de descreștere a cotațiilor. Totodată, mecanismul actual de formare a prețurilor exclude orice posibilitate a companiilor petroliere de a interveni în procesul dat prin eventuale majorări nejustificate ale acestora.
Eugen Carpov - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Economie
Directorul ANRE - va crește sau nu tariful la gaze?
Precizăm că preţurile maxime de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard se stabilesc de către Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică în baza Metodologiei de calcul şi aplicare a preţurilor la produsele petroliere
Fluxul de știri
0