Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

O tânără a fost găsită strangulată în baia unde închiria apartamentul

© Sputnik / Mihai Carausimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 09.10.2021
Abonare
O tânără a fost găsit fără suflare într-un apartament din Capitală. Descoperirea a avut loc astăzi, în jurul orei 12:47, pe strada Cuza Vodă din sectorul Botanica.
CHIȘINĂU, 9 oct – Sputnik O tânără de 33 de ani a fost găsită strangulată în baia unui apartament dintr-un bloc de locuit din Capitală.
Potrivit poliției, femeia stătea în chirie în apartamentul unde a fost găsită moartă. Cei care au anunțat oamenii legii despre tragedie a fost chiar stăpânul apartamentului care le-a zis că de vineri seara femeia nu mai răspundea la telefon. Acesta a mers să vadă ce se întâmplă și a găsit-o strangulată în baie.
În urma examinării de către oamenii legiști, urme de moarte violentă nu au fost depistate decât cele caracteristicii strangulării.
Prăbușirea unui bloc de locuințe la Batumi - Sputnik Moldova, 1920, 09.10.2021
Internațional
Tragedia de la Batumi – numărul morților este în creștere
Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii tragediei și cauzele care au făcut-o pe femeie să recurgă la acest gest disperat.
Fluxul de știri
0