Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un deputat al Radei, găsit mort la Kiev

© Sputnik / Мирослав РотарьRada Supremă a Ucrainei
Rada Supremă a Ucrainei - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2021
Abonare
Deputatul Radei Supreme Anton Poleakov a fost găsit mort la Kiev.
CHIȘINĂU, 8 oct – Sputnik. Deputatul Radei Supreme a Ucrainei, Anton Poleakov, a fost găsit mort la Kiev, potrivit informațiilor prealabile el s-a simțit rău pe drum în timp ce se deplasa cu un taxi, a informat vineri serviciul de presă al direcției Kiev a Poliției Naționale ucrainene, citat de RIA Novosti.
„Astăzi, 8 octombrie, Poliția de la Kiev a fost informată că Anton Poleakov, deputatul poporului din Ucraina, a fost găsit mort în sectorul Dneprovsk al Capitalei... Preliminar, oamenii legii au stabilit că bărbatului i s-a făcut rău pe drum, în taxi, medicii ambulanței au încercat să-l resusciteze, dar au constatat moartea", este precizat în comunicat.
La locul incidentului, Poliția efectuează toate acțiunile de investigație necesare pentru a stabili circumstanțele morții deputatului. Corpul său va fi trimis pentru expertiza medico-legală, care ar trebui să stabilească cauza decesului.
Poliția a deschis pe cazul decesului deputatului un dosar penal în temeiul articolului „omor premeditat” cu mențiunea „moarte naturală”. Continuă acțiunile de investigație.
Maria Zaharova - Sputnik Moldova, 1920, 03.10.2021
Politică
Zaharova a comentat declarațiile lui Zelenski despre politica „obrăznică” a Ucrainei
Deputatul Radei din partidul Partidului ”Sluga Poporului” Galina Iancenko a comunicat că deputatul Poleakov a fost găsit într-un taxi, care a fost oprit de o patrulă. "Deputatul Anton Poleakov a murit. Patrula l-a găsit noaptea într-un taxi, oprit pentru încălcarea regulilor de circulație. Conform informațiilor polițiștilor, el vomita, iar apoi au început convulsiile. Ambulanță nu l-a putut salva", a scris ea pe Facebook.
Fracțiunea Partidului ”Sluga Poporului” din Rada Supremă a adoptat pe 15 noiembrie 2019 o decizie privind excluderea Anei Skorohod și a lui Anton Poleakov pentru votul sistematic în comisii și în sala de ședințe, contrar poziției fracțiunii. După cum a informat publicația ”Ukrainskaia Pravda”, citând surse, Poleakov a fost exclus din cauza încălcării înțelegerii privind votul comun pe o serie de probleme sensibile, precum și din cauza că la ședințele fracțiunii avea conflicte cu conducerea acesteia.
Fluxul de știri
0