Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Zaharova a comentat declarațiile lui Zelenski despre politica „obrăznică” a Ucrainei

© Пресс-служба МИД РФ / Accesați arhiva multimediaMaria Zaharova
Maria Zaharova - Sputnik Moldova, 1920, 03.10.2021
Abonare
Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, care a vorbit despre politica „obraznică” a țării pe scena mondială, a decis să folosească aroganța pentru a acoperi ambițiile disproporționate față de potențial, a menționat Maria Zaharova.
CHIȘINĂU, 3 oct - Sputnik. Pe 2 octombrie, Zelenski a spus că politica globală a țării este „obraznică” și că asta ajută Ucraina să facă pași mari în domeniul cooperării internaționale. Potrivit acestuia, nimeni nu va vedea pașii Ucrainei înainte fără o politică internațională puternică, fără o astfel de „aroganță”.
La scurt timp, declarația președintelui ucrainean a fost comentată de purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe Maria Zaharova.
„Regimul de la Kiev nu poate oferi lumii nimic din ceea ce a declarat și, de altfel, din ce a fost plătit de mai multe ori de Occident: eșecul reformelor, scindarea internă aprofundată, incapacitatea de a păstra tradițiile și de a moderniza țara. Așa că a decis să acționeze prin obrăznicie pentru a acoperi ambițiile disproporționate față de potențial. Nu există „pași înainte”. Doar „o sută de pași înapoi”, a remarcat Maria Zaharova.
Fluxul de știri
0